Utveckla och höj kompetensen i er organisation med AI och ChatGPT-4 

– SPONSRAD ARTIKEL

I samband med den pågående digitala revolutionen ökar kravet på kontinuerlig vidareutbildning, särskilt inom teknikområden som artificiell intelligens. För att möta detta krav erbjuds...

Skriven av
Redaktionen
4/23/2024
Kategori
Webinars & Event

I samband med den pågående digitala revolutionen ökar kravet på kontinuerlig vidareutbildning, särskilt inom teknikområden som artificiell intelligens (AI). För att möta detta krav erbjuds nu en omfattande tvådagarskurs i AI och ChatGPT-4. Grundutbildningen ger deltagarna möjlighet att inte bara lära sig att navigera tekniken utan även att utforska dess många tillämpningar.

➢ Läs mer & boka AI och ChatGPT-4 grundutbildning »

Utveckling med AI höjer kompetens bland medarbetarna

Att integrera AI i verksamheten är i dag en prioritet för många företagsledare. Faktum är att 91% av de ledande företagen nu satsar på AI-initiativ, och enligt en undersökning från Forbes anser 97% av företagsledarna att ChatGPT kommer att ha en positiv inverkan på deras affärer.


"Kursen gör att du kan bli en bättre version av dig själv. Du arbetar snabbare, gör mer och blir mer effektiv," förklarar kursledaren. Med introduktionen av ChatGPT-4, och eventuellt version 5 om den hunnit lanseras, tar kursen deltagarna genom en resa från grundläggande installation och användning till avancerade funktioner som analys och kreativ problemlösning. Under kursen skapar man även en egen GPT.

Strålande recensioner för ny AI och ChatGPT-kurs

Deltagarna har varit mycket nöjda med kursen och givit positiva recensioner. "Kursen överträffade mina förväntningar på alla sätt," säger Lena Hermansson från Svensk FöretagsFörmedling AB. "Mycket bra! Kursen var informativ och engagerande, och jag lärde mig mycket," tillägger Magnus Olsson från Nybro kommun.

Utbildningen erbjuds på flera platser, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar. Antalet platser är begränsat för att säkerställa en interaktiv och personlig utbildningsupplevelse. Det finns även möjlighet att genomföra kursen digitalt, men platserna fylls snabbt, så det är viktigt att boka i god tid.

Deltagande i denna kurs gör det möjligt för yrkesverksamma inom olika fält – från chefer och administratörer till strateger och marknadsförare – att inte bara öka sin effektivitet utan även stärka sin position på arbetsmarknaden. AI och ChatGPT är avgörande verktyg för innovation och effektivisering i det moderna affärsklimatet.

➢ Läs mer & boka AI och ChatGPT-4 grundutbildning »

OBS! I denna text uttrycker skribenten sina åsikter och tankar, och artikeln klassificeras som en krönika med opinionsinnehåll. Om du har några synpunkter eller vill föreslå en ny artikel, ber vi dig att kontakta vår redaktion.
Taggar:
Redaktionen

HRsvepets redaktion är en dedikerad grupp experter som levererar de senaste nyheterna och insikterna inom HR och ledarskap. Vi granskar noggrant och tillhandahåller objektiv information för att hjälpa dig att navigera i HR-landskapet. Vår målsättning är att främja diskussion och reflektion inom HR-gemenskapen och välkomna olika perspektiv. Lita på oss för att hålla dig uppdaterad och engagerad inom detta spännande område. Artiklar som är markerade som sponsrade eller krönikor är budskap med opinionsmaterial och stämmer inte nödvändigtvis överens med redkationens budskap & åsikt.