Webinar: Släpp taget om Best practice och skapa HR-processer som passar just er organisation!

– SPONSRAD ARTIKEL

Att hålla fast vid "best practice" som en universallösning blir allt mer otillräckligt när det står klart att lösningar som fungerar för en organisation inte...

Skriven av
Redaktionen
2/20/2024
Kategori
Webinars & Event

Att hålla fast vid "best practice" som en universallösning blir allt mer otillräckligt när det står klart att lösningar som fungerar för en organisation inte automatiskt är bäst för en annan. Nu är det dags att bryta mönstret och rikta fokus mot utvecklingen av HR-processer som är unikt utformade för just din organisations behov.

Vi är glada att kunna bjuda in dig till vårt nästa webinar: "Släpp taget om Best practice och skapa HR-processer som passar just er organisation!" Detta tillfälle är perfekt för dig som antingen sköter HR-uppgifter på egen hand eller är en del av ett mindre HR-team och ständigt söker efter skräddarsydda lösningar för din organisations unika utmaningar.

Datum och tid: 19 mars 2024, kl. 12.00 - 12.45
Plats: Online
Kostnad: Kostnadsfritt

Webinaret kommer att bjuda på praktiska råd och verktyg för att engagera och utveckla processer som är anpassade för just din organisation. Vi kommer att utforska hur viktig psykologisk trygghet är för att skapa en miljö där medarbetarna vågar ta initiativ och pröva nya idéer utan rädsla för misslyckanden. Dessutom får du ta del av fem konkreta tips för att engagera hela din organisation i förändringsprocesserna.

Våra experter, Liisa Mast från Företagarna och Frida Lögdberg från Hailey HR, delar med sig av sina insikter kring genomförandet av stora förändringsprojekt, som exempelvis implementeringen av nya HR-system. Frida Mangen, vår moderator och ämnesexpert, kommer att ge dig nya perspektiv på hur du kan överge gamla "best practices" till förmån för innovativa, skräddarsydda lösningar.

Registrera dig idag för att säkra din plats och påbörja resan mot en mer flexibel, effektiv och framtidssäker HR-strategi för din organisation. Vi ser fram emot att välkomna dig till en session som kommer att förnya din syn på HR-processer och hur du kan arbeta proaktivt framåt.

Detta webinar presenteras av HRsvepet i samarbete med Hailey HR. Vi lovar en engagerande och insiktsfull session med rikliga möjligheter för nätverkande. Anmäl dig nu och ta det första klivet mot en ny era av HR-strategi, skräddarsydd för din organisations specifika behov!

OBS! I denna text uttrycker skribenten sina åsikter och tankar, och artikeln klassificeras som en krönika med opinionsinnehåll. Om du har några synpunkter eller vill föreslå en ny artikel, ber vi dig att kontakta vår redaktion.
Taggar:
Redaktionen

HRsvepets redaktion är en dedikerad grupp experter som levererar de senaste nyheterna och insikterna inom HR och ledarskap. Vi granskar noggrant och tillhandahåller objektiv information för att hjälpa dig att navigera i HR-landskapet. Vår målsättning är att främja diskussion och reflektion inom HR-gemenskapen och välkomna olika perspektiv. Lita på oss för att hålla dig uppdaterad och engagerad inom detta spännande område. Artiklar som är markerade som sponsrade eller krönikor är budskap med opinionsmaterial och stämmer inte nödvändigtvis överens med redkationens budskap & åsikt.