Webinar – Less vs. More: HR i förändring

– SPONSRAD ARTIKEL

Utforska framtiden för HR! Anmäl dig till webinaret den 16:e april, kl. 8:30 för insikter & strategier. Registrera dig nu!

Skriven av
Redaktionen
4/2/2024
Kategori
Webinars & Event

HR-landskapet förändras snabbare än någonsin tidigare och företag står inför ett pressande behov av att anpassa sig för att förbli konkurrenskraftiga. För att hjälpa HR-professionella att navigera i dessa förändringar och utveckla strategier som håller företag i framkant, presenterar vi stolt vårt kommande webinarium: "Less vs. More - HR i förändring". Vårt mål med denna artikel är att förse dig med praktiskt information om eventet samt hälsa dig varmt välkommen!

Datum och tid: tisdag 16:e april, 8:30 - 9:15 (45 min).

Registrering: Kostnadsfri.

Vad kan du förvänta dig?

Under detta 45-minuters webinarium kommer vi att utforska nya trender inom HR och erbjuda praktiska råd för att integrera HR-arbetet som en central del av företagets övergripande strategi. Nedan är en kort översikt över vad som kommer att täckas.

-> HR-trender

Anna Hamilton, en erfaren expert inom HR, kommer att dela med sig av insikter om de senaste trenderna inom HR och vad som krävs för att vara framgångsrik i en ständigt föränderlig arbetsvärld.

-> Fallstudie

Sandra Forsberg, HR-chef på Nextory, kommer att dela med sig av sina erfarenheter och utmaningar inom HR och hur de har navigerat förändringar med smarta lösningar som Personio.

-> Expertinsikter

Maria Duni, Country Manager Norden på Personio, kommer att ge värdefulla insikter baserade på Personios arbete med tusentals kunder, vilket kan hjälpa till att stärka framgångsrika arbetskulturer och affärsstrategier.

-> Paneldiskussion

En interaktiv diskussion under ledning av moderator Lena Noaksson där experter och talare delar med sig av sina perspektiv och svarar på frågor från deltagarna.

Anmäl dig nu

Registrera dig nu för att säkra din plats och få tillgång till detta värdefulla webinarium som kommer att rusta dig med verktyg och insikter för att möta framtidens HR-utmaningar.

Detta webinarium presenteras av HRsvepet i samarbete med Personio. Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande och insiktsfull session där vi tillsammans utforskar vägen mot framgångsrik HR i förändringstider.

OBS! I denna text uttrycker skribenten sina åsikter och tankar, och artikeln klassificeras som en krönika med opinionsinnehåll. Om du har några synpunkter eller vill föreslå en ny artikel, ber vi dig att kontakta vår redaktion.
Taggar:
Redaktionen

HRsvepets redaktion är en dedikerad grupp experter som levererar de senaste nyheterna och insikterna inom HR och ledarskap. Vi granskar noggrant och tillhandahåller objektiv information för att hjälpa dig att navigera i HR-landskapet. Vår målsättning är att främja diskussion och reflektion inom HR-gemenskapen och välkomna olika perspektiv. Lita på oss för att hålla dig uppdaterad och engagerad inom detta spännande område. Artiklar som är markerade som sponsrade eller krönikor är budskap med opinionsmaterial och stämmer inte nödvändigtvis överens med redkationens budskap & åsikt.