Webinar – lyckas med en effektiv onboarding

– SPONSRAD ARTIKEL

Vill du få konkreta tips på hur ni kan bli bättre på onboardingen? SD Worx bjuder in till ett webinar för dig som jobbar inom kommun och region, anmäl dig nu!

Skriven av
Redaktionen
4/9/2024
Kategori
Webinars & Event

Onboarding-processen är inte bara en administrativ uppgift; den formar den nya medarbetarens första intryck av organisationen och kan i förlängningen påverka deras engagemang, produktivitet och långsiktiga lojalitet. Trots detta bortprioriteras ofta en gedigen onboarding, då det kan vara en tidskrävande utmaning, särskilt om processen är långsam, oorganiserad och beroende av manuella åtgärder. 

För att undvika dessa hinder och optimera onboarding-processen håller SD Worx ett webinar där de går igenom hur du lyckas med en effektiv onboarding. Deras HR-expert och produktspecialist, Markus Svensk, kommer under en halvtimme gå igenom allt du behöver veta om digitala onboarding-processer och hur SD Worx HR kan stötta. På webinaret får du bland annat lära dig att:


- Implementera smart och trygg e-signering 

- Minimera manuella misstag 

- Skapa färdiga mallar för avtal 

- Använda en digital checklista 

- Effektivisera administration och uppföljning för HR och chefer 

- Integrationer till andra system, bland annat Teamtailor för rekrytering

Genom att delta i evenemanget får du möjlighet att förbättra dina kunskaper och färdigheter inom dessa områden, samtidigt som du får värdefulla insikter i hur SD Worx HR kan stödja din organisations specifika behov.

Ta första steget till en bättre onboarding, anmäl dig till webinaret här

Webinaret hålls onsdagen den 24:e april 2024, kl. 12:30-13:00.

Kan du inte närvara live? Anmäl dig ändå så får du en länk till inspelningen som du kan se när det passar dig.

OBS! I denna text uttrycker skribenten sina åsikter och tankar, och artikeln klassificeras som en krönika med opinionsinnehåll. Om du har några synpunkter eller vill föreslå en ny artikel, ber vi dig att kontakta vår redaktion.
Taggar:
Redaktionen

HRsvepets redaktion är en dedikerad grupp experter som levererar de senaste nyheterna och insikterna inom HR och ledarskap. Vi granskar noggrant och tillhandahåller objektiv information för att hjälpa dig att navigera i HR-landskapet. Vår målsättning är att främja diskussion och reflektion inom HR-gemenskapen och välkomna olika perspektiv. Lita på oss för att hålla dig uppdaterad och engagerad inom detta spännande område. Artiklar som är markerade som sponsrade eller krönikor är budskap med opinionsmaterial och stämmer inte nödvändigtvis överens med redkationens budskap & åsikt.